mandag 18. januar 2010

Oreokake - Verdens BESTE

Oreokake
450 gram Oreo cookies (litt mer eller mindre er IKKE farlig)
100 gram smeltet smør
2 pk tine kremost naturell
2,5 dl melis
3,5 dl piska krem (1 liten boks kremfløte)
2,5 ss sukker ( til kremen)
1 pose toro sjokolademouse
3-4 dl melk til mouseen
* 3/4 av kjeksen hakkes opp i bittesmå biter. Smelt smøret og bland det med kakesmulene. Ha massen over i en rund kakeform (ca 24 cm) Settes kaldt.
* 1/4 (resten av kjeksen) brekkes i småbiter og legges i en skål
* Bland kremosten med melis, og pisk til blandingen er luftig og kremet. Vend forsiktig inn halvparten av den stivpiskede kremen. Smør massen over kjeks/smør blandingen i formen. Ha over halvparten av kjeksbitene du satt til side. Sett i kjøleskapet i ca. 30 min.
* Lag sjokolademouseen etter anvisning på pakken. Rør de siste kakebitene i mouseen. Smør massen over kaken og sett i kjøleskapet ca 1time. Legg så resten av kremen over og pynt med sjokoladesaus på toppen.
*Håper det smaker*
(beklager at teksten er sååå trøkt sammen. Blogspot henger seg vist litt opp..)




2 kommentarer:

  1. NAM!, sier jeg og. Den her virkelig gleder jeg meg til!!! Og, den er kjempe go' for dere som ikke har smakt den! ;D

    SvarSlett